Jeanne d’Arc Living Vintage Paint -kalkkimaali

Kalkkimaalilla voi maalata lähes mitä tahansa kuivaa ja puhdasta pintaa. Kalkkimaalilla saa nopeasti ja helposti valmista pintaa ilman esikäsittelyä. Jeanne d’arc lving kalkkimaali kuivuu kauniin liitumaisen mattapintaiseksi ja sen voi viimeistellä uniikiksi hiomalla ja vahaamalla.

Voit kalkkimaalata esimerkiksi:

Vain mielikuvituksesi on rajana maalauskohteen valinnassa.

Lasten huonekalujen sekä lelujen maalaukseen Jeanne d´Arc Living Vintage Paint -kalkkimaalit sopivat loistavasti, koska ovat Eu-standardi EN 71-3 mukaisia. Eu-standardi EN 71-3 takaa, että maali on turvallinen myös lasten tuotteisiin. Vintage Paint -kalkkimaaleille on myönnetty myös Eu-ympäristömerkki, joka kertoo puolueettomasti tuotteen turvallisuudesta sekä ympäristöystävällisyydestä.

Kalkkimaali sopii parhaiten kuivien sisätilojen sisustusmaaliksi. Jos päädyt maalaamaan pienesineitä ulos, on pinta aina hyvä vahata lopuksi.

Maalattavan pinnan esikäsittely ei ole pakollista, mutta pinnan karhennus esimerkiksi maalipesulla tai hioen ei ole silti pahitteeksi. Maalattavan pinnan karhennus sekä pesu parantaa aina maalin tartuntaa sekä pysyvyyttä.

Vinkki! Kalkkimaalien eri sävyjä voi sekoittaa keskenään ja saat uusia uniikkkeja sävyjä. Esimerkiksi keltaisesta ja punaisesta saat oranssia. Sinisestä ja valkoisesta saat vaaleansinistä. Valkoisesta ja punaisesta saat vaaleanpunaista. Maalien sekoittelu on mielenkiintoista, joten kokeile rohkeasti.


Käyttökohteet:
sisätiloihin seinä- ja kattopinnoille, huonekaluille, oville, koriste-esineille, lasi- ja metallipinnoille. Jeanne d’Arc Living –kalkkimaalit ovat EU –standardin EN71-3 mukaisia ja sopivat turvallisuutensa vuoksi myös lasten huonekalujen maalaamiseen.

Asennus:
Levitetään telalla tai siveltimellä