Mikrosementti

DECO CIRÈ mikrosementti on tyylikäs, kestävä ja hengittävä materiaali, jolla voidaan pinnoittaa sisätilojen lattioita ja seiniä. Sillä on erinomainen tarttuvuus ja se kestää hyvin kulutusta. Koostumuksensa johdosta se luo esteettisen, sileän, karhean, kuvioidun pinnoituksen niin kuiviin tiloihin kuin märkätiloihinkin. DECO CIRE antaa tilalle saumattoman ja yhtenäisen ilmeen. Jokainen pinta on uniikki ja käsityönä tehty. Erilaisilla viimeistelytekniikoilla voidaan tehdä niin teollisen näköistä pintaa kuin hyvin sileää ja modernia pintaa. Värivalikoima on erittäin laaja. Pystymme sävyttämään DECO CIREN asiakkaiden toiveiden mukaisesti RAL ja NCS –värikoodien mukaan.

DECO CIRE mikrosementti on käyttövalmis laastiseos, mikä helpottaa asennusta ja vähentää hävikkiä. Tuote soveltuu lattioille, seinille, portaille, kylpyhuoneisiin sekä muille pinnoille kuten pöytätasoille, huonekaluille jne. DECO CIRE voidaan asentaa myös vanhan laatan, mdf –levyn, muovin, lasin, metallin jopa puun päälle, jolloin muutoksen toteuttamisesta tulee nopeaa ja taloudellista.

DECO CIRÈ mikrosementti on yksinkertainen asentaa ja asennusta varten tarvitset vain kolme tuotetta sekä joillekin pohjille verkon. Materiaali on valmiiksi sävytetty, joten värisävy pysyy varmasti samana koko asennuksen ajan.